Ιαματικό 'Ελαιο για Άσθμα και κρύωμα

Ιαματικό 'Ελαιο για Άσθμα και κρύωμα 10ml (10,00€)Το άσθμα είναι μια χρόνια ασθένεια των πνευμόνων, όπου ένας ασθενής έχει δυσκολία στην αναπνοή. Αυτό συμβαίνει λόγω κάποιου είδους απόφραξης της ροής του αέρα στους πνεύμονες.
Το άσθμα μπορεί να είναι οξύ ή χρόνιο.
Μερικές από τις κοινές αιτίες του άσθματος είναι η αλλεργία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού, διάφορες ουσίες στα τρόφιμα και ορισμένα φάρμακα.
Τα κοινά συμπτώματα που σχετίζονται με το άσθμα είναι ο βήχας, ο συριγμός και η δυσκολία στην αναπνοή και το σφίξιμο στο στήθος.
Το  Ιαματικό 'Ελαιο για Άσθμα και κρύωμα είναι ένα φυτικό φυσικό σκεύασμα χωρίς χημικά. Λάδι Βάσης με αιθέρια έλαια που βοηθούν στην καταπολέμιση του άσθματος και του βήχα. Η χρήση του απλή. Μία με δύο σταγόνες σε ένα καθαρό μαντήλι ή χαρτομάντηλο και εισπνέουμε. Μπορείτε να βάζετε μια σταγόνα στο μαξιλάρι σας για να εξασφαλίσετε έναν ευχάριστο και ήρεμο ύπνο. Δεν είναι πόσιμο.  Κατάλληλο και για μωράκια άνω των 8 μηνών

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λάδι των Κερκώπων (Λάδι 4 κλεφτες) 25ml (3,00€)


Ένα λάδι αντιβακτηριδιακό, αντισηπτικό, αντιμυκητιασικό και αντιιικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν απλό αντισηπτικό χεριών, να το επαλείψετε στο στήθος για να καταπολεμήσει κρυώματα και γρίπη, ακόμα και να απολυμάνετε την ατμόσφαιρα σε περιόδους που εμφανίζουν έξαρση οι ιώσεις. Ακόμα, θα δώσει στο σπίτι σας άρωμα Χριστουγέννων...

Φημολογείται ότι πήρε την ονομασία του από μια σπείρα ληστών που κατά το ξέσπασμα της "μαύρης πανούκλας" στ...η Γηραιά Αλβιώνα, έκλεβαν από αρρώστους, ετοιμοθάνατους ή νεκρούς, θύματα της νόσου. Όταν συνελήφθησαν τελικά και παρουσιάστηκαν στον βασιλιά της Αγγλίας, αυτός απαίτησε να του φανερώσουν το μυστικό τους. Πως δηλαδή κατάφερναν να έρχονται σε τόσο στενή επαφή με τους νοσούντες και να μη κολλούν την ασθένεια. Αυτοί του εξήγησαν πως πριν το ξέσπασμα της επιδημίας, ήταν έμποροι μπαχαρικών και είχαν ανακαλύψει ένα μίγμα βοτάνων και μπαχαρικών το οποίο, όταν το άπλωναν στα χέρια, το λαιμό, τα αυτιά και τη μύτη, τους προστάτευε από τη μετάδοση του μικροβίου.

Κανέλλα, γαρύφαλλο, ευκάλυπτος, δενδρολίβανο, λεμόνι, συνδυάζονται για να δημιουργηθεί ένα έλαιο που προστατεύει από τους ιούς και τα βακτηρίδια σε αγνό αμυγδαλέλαιο.


Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω. Για μικρότερα παιδιά, χρησιμοποιείστε Ιαματικό έλαιο για άσθμα & κρύωμα σε σταγόνες πάνω στο φανελάκι τους. Μην το χρησιμοποιείτε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Δεν περιέχει συντηρητικά. Φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου